Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att om du köper en vara på Bandysport.se, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan.

Om du vill ångra ditt köp är det absolut smidigaste sättet att genast ta kontakt med Bandysports Kundtjänst där du får vidare instruktioner och hjälp.

Vi betalar tillbaka ditt köpbelopp utan onödigt dröjsmål efter att de returnerade produkterna mottagits eller från det att du som kund visat att produkterna sänts tillbaka.

Som kund betalar du själv returfrakt, och ångrad produkt bör förpackas väl (lämpligen i samma emballage som den skickades i). Du som konsument ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Vid köp av rea-produkter så gäller ej bytes/ångerrätten.

Byte

Vid byte av ett köp så kontakta oss så fort som möjligt. Du har 14 dagar på dig från att du har mottagit din vara till att kontakta oss för att godkänna ditt byte. Via mail eller telefon. Alternativt att du skriver en lapp med meddelande i paketet som skickas till oss. Men då måste vi ha paketet inom 14 dagar.

Returfrakt

Om du ångrar dig när du handlat via internet får du själv betala returfrakten. Det är bra om du har sparat originalförpackningen och emballaget att skicka tillbaka varan i. Spara också alla kvitton, orderbekräftelser, betalningsöverföringar och liknande så att du kan visa att du har köpt varan och när köpet gjordes. Om du skickar tillbaka ett paket så att du får ett kollinummer kan du spåra paketet om det kommer bort.

Återbetalning

När din retur har accepterats görs en återbetalning. Återbetalningen gör via vår betalningspartner Klarna. Mer information om hur de går till hittar ni på: https://www.klarna.com/se/kundservice/aterbetalning