• Okategoriserad

  Okategoriserad (1)

 • Uncategorized

  Uncategorized (1)

 • Armbågsskydd

  Armbågsskydd (2)

  Ett viktigt skydd när du spelar bandy är armbågsskyddet, speciellt för de yngre spelarna. Vi erbjuder en drös olika modeller med varierande skyddsegenskaper och passformer. Hos oss hittar du armbågsskydd från välkända tillverkare som CMM, Kosa & X-Bend och du kan därav lita på att skydden är både skönt utformade och kommer hålla dig hel under närkamperna.
 • Bandybyxor

  Bandybyxor (7)

  Bandybyxor är något av en självklarhet inför bandy lirandet. Välj ett par smidiga och sköna byxor med hårda skydd eller mjuka skydd beroende på preferens. Vi har både gördelbyxor, överdragsbyxor och övriga bandybyxor från välkända tillverkare som Kosa & CMM i ett flertal varierande färger och modeller.
 • Bandyhandskar

  Bandyhandskar (10)

  Med rätt par bandyhandskar förbättrar du både din skottprecision och skyddsförmåga vid mer hetsigt spel och närkamper. Med en naturlig passform maximerar du både rörligheten och skyddsförmågan. Vi har handskar i ett flertal olika passformer, färger och modeller.
 • Bandykläder (19)

  Letar du kläder eller annan utrustning inför kommande bandylir utomhus? Här hittar du allt du kan tänkas behöva när det kommer till att klä sig varmt inför bandy spelandet. I vårt sortiment finns allt från underställsplagg, bandydamasker och termobyxor till fleecejackor och vinterjackor. Se till att klä dig ordentligt inför matchen!
 • Bandyklubbor (9)

  Har du precis plockat fram grillerna och letar klubba inför bandyspelande med polarna? Oavsett om du är lagd right eller left så har vi mängder av bandyklubbor du kan välja bland! Välj utifrån önskad vinkel, längd, modell och färg. Här hittar du allt!
 • Bandyskydd (18)

  Se till att utrusta dig ordentligt innan du ger dig ut på isen. Är du försedd med ordentlig bandyutrustning minskar du inte bara chansen för skador utan ökar även spelglädjen, då du tillåts ta i mer i närkamperna. Hos oss hittar du allt från bandybyxor, benskydd och armbågsskydd till hjälmar, överdragsbyxor och suspensoarer.
 • Benskydd

  Benskydd (3)

  Användning av benskydd är A och O när det kommer till att lira bandy. Här nedan hittar du mängder av modeller i varierande prisklasser, med olika passformer och skyddsegenskaper. Vår benskydd kommer alla från världsledande varumärken som Kosa, CCM & X-Bend.
 • Halsskydd

  Halsskydd (4)

  Med ett halsskydd skyddar du hela nacken och halsen mot skärskador som kan uppstå vid kontakt med vassa kanter som skridskostål och annat. Våra halsskydd från varumärken som Kosa, Bauer & CMM är CE-certifierade och finns för både juniorer som seniorer. Välj mellan skydd i traditionell stil eller modernare skydd som liknar en polotröja.
 • Hjälmar

  Hjälmar (4)

  När du investerar i en ordentlig hjälm prioriterar du dig själv och din egen säkerhet! Minska risken för skadliga olyckor och gå med trygghet in hårdare i närkamperna. Våra bandyhjälmar kommer från de världskända tillverkarna Bauer och CMM samt finns i varierande färger, passformer och med eller utan galler.
 • Målvaktsskydd (8)

  För dig som står i mål finns det inget viktigare än att vara utrustad med riktiga målvaktskläder och målvaktsutrustning. Hos oss hittar du både målvaktshandskar, byxor, benskydd, gummi och hela målvaktskit i hög kvalité till otroligt bra priser.
 • Rinkbandy (3)

  Rinkbandy som tidigare kallats hockeybockey spelas på rink i samma storlek som en hockeyplan. Här hittar du rinkbandyklubbor och annan utrustning som plastklubbor, träklubbor, målvaktshandskar och rinkbandytröjor inför spelandet ute på rinken.
 • Bandyskridskor

  Bandyskridskor (19)

  För att bandy ska bli så roligt som möjligt är det viktigt att du har ett par rejäla och bekväma skridskor som sitter bra på foten. Hos oss hittar du snygga och sköna bandyskridskor från välkända tillverkare som Grauf, Bauer & CCM. Vi erbjuder även värmbara skridskor som tillåter dig att justera och forma skridskon efter din fot. Letar du efter en särskild modell av skridskor? Hör av dig till oss så försöker vi att lösa det!
 • Strumpor (3)

  Med bandystrumpor innanför skridskon skyddas du både mot skärsår och minskar risken för skavsår. Nedan hittar du strumpor från kända varumärken som Bauer & Kosa för både pojkar, flickor, seniorer och juniorer som garanterat ökar komfortnivån under bandyspelandet.
 • Suspensoar

  Suspensoar (5)

  Med en suspensoar ser du till att skydda de allra mest känsliga delarna på kroppen. Vi har bandysusps för både damer och herrar som juniorer och seniorer. Här hittar du suspensoarer från de omtalade tillverkarna Kosa & CMM.
 • Tillbehör (23)

  Förutom schyssta kläder och utrustning finns det även mängder av övriga produkter och tillbehör som behövs för bandy spelandet. Här kan du hitta allt från bandybollar, bandystål, griptejp, träningströjor till klubbfodral och målvaktsgummi. Utforska vårt utbud av bandytillbehör!